Kitchen

Oct 16 2017

Direct Mail

Direct mail in elke uitvoering elke oplage, écht alles is mogelijk bij De Brink!

Direct Mail kent natuurlijk verschillende uitvoeringen, bij De Brink zien we alle mogelijkheden dagelijks voorbij komen. Denkt u na over het inzetten van een mailing die eenvoudig te verwerken is en direct communiceert, kies dan voor een selfmailer. Wilt u meer verhaal kwijt en de geadresseerde wat traditioneler benaderen, verstuur uw mailing dan weer eens gewoon in een strakke (venster)envelop. Maak gebruik van een een kleurrijke banderol als u extra wilt opvallen op de deurmat of verpak uw mailing in doorzichtige folie als u meerdere items bij elkaar wilt versturen.

Bij De Brink hebben we veel ervaring met al deze (en meer) uitvoeringen van Direct Mail. Het is dan ook de combinatie van factoren die De Brink u biedt, die ons absoluut uniek maakt in de Direct Mail markt. Profiteer dus van onze kennis en ervaring en maak gebruik van onze snelle doorlooptijden, we kunnen vaak al op korte termijn uw Direct Mailing realiseren.

De Brink hanteert zeer scherpe tarieven als het gaat om:

  • Drukwerk vervaardiging
  • Mailinghandling
  • Portokosten

Klik hier als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, we zullen deze aanvraag snel beantwoorden.

Het is goed om te weten dat De Brink u bij het opzetten en versturen van uw Direct Mailing vanaf het begin tot en met het eind uitstekend kan helpen. Uw Selfmailer, Brochure, Folder, Brief of Magazines kunnen wij in elke gewenste oplage (digitaal) drukken of gepersonaliseerd printen. Voor het in- of verpakken kunnen we uw mailing couverteren (het machinaal vullen van enveloppen), sealen . banderen of eventueel zelfs flowpacken. Mocht een bewerking niet mogelijk zijn, dan kan De Brink uw mailing natuurlijk ook handmatig verwerken, en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Klik hier voor verschillende voorbeelden van door ons verzorgde Direct Mail.

Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *